Over ons

Brasserie M

Brasserie M is gevestigd in de voormalige officierskantine naast Fort 1881 in Hoek van Holland. Mario Roberti en Patrick Dullaart opende de brasserie in september 2020.

Mario Roberti kreeg landelijke bekendheid als televisie kok. Daarnaast verzorgde hij diverse culinaire hoogstandjes voor de Koninklijke familie, FC Barcelona, Luciano Pavarotti, De tennis wereldtop en diverse beroemdheden. Daarom besloot hij om in 2005 Cucina Excellent op te richten. 

Chef-kok Patrick Dullaart Richtte in 2005 DISH Catering op. DISH Catering verzorgt partijen van 2 tot 2000 personen en staat garant voor zorgeloos en culinair genieten in Den Haag en omstreken. 

Fort Oud
Fort Hoek van Holland

Het fort museum

Fort 1881 is het best bewaarde pantserfort van Nederland. Het fort kent bovendien een bijzondere historie. Er is nooit gevochten, maar het fort speelde een cruciale rol in de Tweede Wereldoorlog. De vergadering die de ministerraad hier hield, bepaalde het verloop van de oorlog voor Nederland. Ontdek zelf deze geschiedenis!

Toegangskaartjes kunt u krijgen bij de ingang van het museum of bestel uw kaartje voor het museum via info@fort1881.nl of telefonisch via 088-1881-500

  • Kinderen tot 4 jaar: gratis
  • Kinderen tot 12 jaar: 5,00
  • Volwassenen: 7,50.

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.